Pyssel & Tråd

Mera påsk!

Publicerad 2013-03-28 22:33:00 i Pyssel och knåp

Ja, påskkänslan har inte riktigt infunnit sig här hemma... Jag är nämligen fast övertygad om att påsken ska andas vår! Och även om täckbyxorna har hängt i garderoben den senaste veckan så är det väligt mycket vinter kvar....
 
Jag har påskpysslat i någon slags desperation i hopp om att det ska bli vår fortare!
Såg ett härligt kycklingträd på Pinterest och snitsade ihop ett eget!
Köpte styrolitkulor i två storlekar (8 och 10 cm), laddade limpistolen och köpte en massa kycklingar på Dollar Store (köpte i två omgångar för jag var tvungen att köpa lika många till som jag köpt första gången).
En efter en limmade jag fast kycklingarna på den stora kulan. Som stam använde jag en grönmålad bambupinne. Den lilla styrolitkulan är fastlimmad i krukan och täckt med dekorväv från Panduro.

Tic Tac-test

Publicerad 2013-03-14 21:18:00 i Tester

Som Buzzador får jag just nu testa Tic Tac strawberry mix. En ny smak på en tablett som tidigare finns i fresh mint och fresh orange.
Det sägs att Tic Tac är en tablett för alla situationer när behöver känna sig fräsch i munnen. Jag tycker att Strawberry mix-smaken är god, men inte att den fräschar upp på samma sätt som minttabletten gör. Strawberry mix-smaken är mera som en söt godiskaramell.

Vill du också få chansen att prova nya produkter och dela dina upplevelser med dina vänner?

Anmäl dig på den här länken! (Mitt alias på Buzzador är ellasussi)

"Mamma, du virkar ju allting.."

Publicerad 2013-03-02 12:08:00 i Stickat och virkat

Ja, så sa dottern en gång. Minns inte vad jag virkade då, men nu har jag virkat ett prinsesstårtebokmärke. (Beskrivning finns hos "Kungen&Majkis") En present till chefen. Mest för att retas lite! ;-) Hon har bjudit in till stadsorientering med buffe och har avsagt sig alla presenter. Dessutom har hon "lovat" att vi inte ska få någon tårta, då det är fastetid och hon själv avstår från sötsaker då. Så bara därför får hon en virkad prinsesstårta som hon kan ha nytta av!


Packade den i en cellofanpåse och gjorde en liten "topper" i matchande papper.

 

Om

Min profilbild

Sussi

Älskar att skapa och vill ge "syjuntorna" gott rykte! Vi gör faktiskt nå't där - pratar inte hela tiden!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela