Pyssel & Tråd

Buzzador!

Publicerad 2010-02-22 09:43:29 i Tester

Jag blev Buzzador (läs här för att veta mer) för ett par år sedan och nu ska jag få testa två nya produkter!

Först ut är Doves duschtvål - visible care, det "är en duschtvål som kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud."

Jag ska också testa L'oreals youth code
"Efter 10 års forskning har nu L’Oréal Paris lanserat 2010 års innovation; PRO-GEN™ Teknologin. Den är utvecklad för att förbättra återhämtningskapaciteten i huden och för att återfinna en ung huds karaktär. Youth Code finns som dagcreme, ögoncreme och ett koncentrat som ger en uppstramande effekt."

Två produkter för kroppens välmående!
Återstår att se vad jag och mina vänner tycker...

Den tredje kampanjen, som jag anmält mig till handlar kanske mer om själens välmående?!
Om jag visar denna bild kanske ni anar...Så här står det i kampanjbeskrivningen: "Tillhör du den stora skaran som tycket det är svårt att välja fonder till ditt PPM-sparande? Då har Independent lösningen för dig. Som enda aktör erbjuder de en tjänst utan extra avgifter och utan bindningstid för dig som vill ha en aktiv förvaltning av ditt pensionssparande. Idén är att erbjuda en tjänst som ger de bästa pensionsförutsättningarna - utan att du själv behöver lyfta ett finger."
Läs mer här!

Vill du också bli Buzzador? Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=ellasussi</a 

Lite klent med uppdateringar...

Publicerad 2010-02-08 10:00:53 i Allmänt

Jag har en massa bilder i kameran på stickade handledsvärmare, virkade prinsesstårtor och ett och annat kort, men vägen till urladdningssladden verkar vara lång... Ska skärpa till mig!! Har dessutom lovat att övriga familjen ska mannekänga i sina stickade mössor i Järbogarns "klubbgarn"

Om

Min profilbild

Sussi

Älskar att skapa och vill ge "syjuntorna" gott rykte! Vi gör faktiskt nå't där - pratar inte hela tiden!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela