Pyssel & Tråd

Gamla vänner!!

Publicerad 2013-09-28 18:00:00 i Kort & ATC

Rubriken stämmer i dubbel bemärkelse. Vi ska iväg på 50-årsfest hos en av min äldsta vänner här i stan - både till ålder och antalet år vi hängt ihop! 
Kortet är en, för mig, ny vikning. Minns inte var jag såg den... Jag har gjort det av ett CS i "vanlig" storlek, 6x12" och vikt det så att det färdigt är ca 6x5". I mitten blir då en liten flärp där jag gjort en skåra för att kunna sticka in ett presentkort.
Nedrans IKEA...

Publicerad 2013-09-05 20:37:00 i Allmänt

Ikea har släppt en serie kontorsmaterial. Snygga anteckningsblock, presentpåsar, läckra gem, dekortejp och en massa annat kul. Kolla här
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men...... Ikea i Gävle är ju "ett litet varuhus", så de har ju ingen av dessa varor i sortimentet.......... så nu måste jag åka till Uppsala....

Inflyttningsfest i dockskåpet

Publicerad 2013-09-03 11:58:00 i Dockskåp

För tre år sedan köpte jag ett dockskåp. I början var jag ganska ihärdig när det gällde letande efter möbler, men allt eftersom blev jag lite småsnål. Möblerna på Tradera har en tendens att bli ganska dyra... Det är visst fler än jag som inreder 70-tals dockskåp.

Hur som helst. Jag har fyndat lite på Tradera och ännu lite mer på loppis! I söndags tog vi en runda på "Åhlénsloppisen" här i stan och jag köpte en köksstol, 4 kuddar, två blomvaser, en hallmöbel, en fåtölj, ett bord och två pallar för 40:-!

Nu ser det ut så här i det lillla huset:

   

  

 
 

Om

Min profilbild

Sussi

Älskar att skapa och vill ge "syjuntorna" gott rykte! Vi gör faktiskt nå't där - pratar inte hela tiden!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela